Samostojni koncerti

(celovečerni koncert iz našega repertoarja, ki ga po želji prilagodimo vašim željam)
 

Kvintet

Posebne priložnosti

(petje ob praznovanju rojstnega dne, okroglih obletnic - presenečenja slavljencem; izvedba himne in domoljubnih skladb na občinskih ter državnih slovesnostih; petje na poročnih obredih; petje žalostink na pogrebnih obredih,....)
 

Kvintet

Petje na poroki

(Petje na civilnem in/ali cerkvenem obredu, izvedba celotne poročne maše vključno z odigranima poročnima koračnicama)
 

Kvintet

O skupini

1. Tenor- Tomaž Gregorec

2. Tenor- Blaž Černela

2. Tenor- Mitja Horvat

Bariton- Andrej Tibaut

Bas- Danijel Berden

Člani Moškega vokalnega kvinteta Aeternum že od leta 2004 razvajajo poslušalce širom Slovenije, v domačem glasbenem prostoru pa si vse bolj utrjujejo svoj renome. Število njihovih nastopov se z leti močno povečuje in petje postaja njihova dnevna beseda. Velika naklonjenost do glasbene umetnosti jih vodi po številnih poteh in bogati njihov širok repertoar. Člani se poznajo že vrsto let in prav njihova spontanost, muziciranje in nevidna komunikacija na odru, dajejo skladbam živo obliko, ki prodre do slehernega poslušalca. Umetniški vodja skupine je Andrej Tibaut.

V letu 2011 so se prvič prijavili na tekmovanje odraslih pevskih zborov in malih skupin Štejerske in Prekmurja, ki je potekalo 27. novembra v Mariboru, bili sprejeti in osvojili srebrno priznanje. Tudi v letu 2013 so se uspešno predstavili na regijskem tekmovanju in ponovno prejeli srebrno priznanje.

Leta 2012 se je QA podal v sodelovanje s pevko MajoBee (Majo Seršen) in nastala je prijetna poletna skladba Na drugi obali, za katero so poleg svojih glasov prispevali tudi del aranžmaja. Na uspešno izdelan projekt (videospot si je moč ogledati na vstopni strani) so ponosni in verjamejo, da ni zadnji.

Aprila 2013 so se udeležili festivala ruskih romanc pod naslovom "Blagoslovi me moj talisman", ki je potekalo v Škofji Loki. K sodelovaju so povabili solopevca Fredija Ponudiča iz Maribora. S skupnimi močmi so ugnali konkurenco in v svoji kategoriji prejeli 1. mesto in nagrado GRAND PRIX.

Med drugim so na povabilo vokalne skupine Bel Canto iz Murske Sobote sodelovali pri projektu Missa Korotana za slovensko kulturo doma in v tujini, kjer so izvedli delo na Dunaju živeče skladateljice prof. Blaženke Arnič Lemež, ga z njimi studijsko posneli in izdali CD. 

Med zajetne in med poslušalci zelo dobro sprejete projekte štejejo koncert slovenskih in tujih zimzelenih popevk v pop in jazz preobleki, že tradicionalni božično-novoletni koncert ter nenazadnje koncert dalmatisnkih skladb, ki je med obiskovalci še vedno najbolj priljubljen. Svežino "železnemu repertoarju" pa dajejo z vedno novimi skladbami in lastnimi aranžmaji, kar pa še bolj poudarja njihovo unikatnost.

Člani kvinteta Aeternum se vsakokrat z veseljem odzovejo povabilu na proslave in prireditve ob državnih praznikih ter raznih jubilejih, kot tudi povabilom na svečane priložnosti.

Poslanstvo moškega vokalnega kvinteta Aeternum je preprosto: zadovoljiti vsakega poslušalca, ki se rad predaja užitkom dobre glasbe.